EW70

Прозоречната система EW70 e специално разработена от екипа на Etem, за да отговори на нуждите на жилищното строителство.
Алуминиевите системи дълго време оставаха на заден план при изпълнение на жилищни проекти заради по-високата цена на профилите, независимо от многото предимства и високото качеството на алуминиевите врати и прозорци. Сега EW70 е практична система от ново поколение, която комбинира висока функционалност, модерна визия и атрактивна за своя клас цена.
EW 70 е система от ново поколение, която предоставя решения за няколко конфигурации, благодарение на широката си гама профили. Системата осигурява оптимални решения за материала с изключително висока ефективност на тестване. Поддържа се специално решение за скрит отдушник, както и съчетания с различен тип щори.
Дизайнът на EW70 е съобразен с последните актуални тенденции на изчистени профили, без излишни допълнителни детайли. Същевременно модерните прави линии придават еднаква визия дори и при съчетаването на EW70 с други от системите на Etem за врати или плъзгане с повдигане.

Техническите характеристики на тази система са:

Въздухопроницаемост: Клас 4
Водонепропускливост: Клас Е750
Устойчивост на вятър: Клас C4
Топлопреминаване: 1.4 W/(m2K)
Ширина на касата: 70 mm
Мин. височина на касата: 59 mm
Височина на крилото (f+v ): 74 mm /107 mm
Диапазон на стъклопакета: 17÷52 мм
Макс. Височина за позиция: 2.300 мм
Макс. ширина за позиция: 1.400 мм

Галерия: