E-1000

СИСТЕМА БЕЗ ПРЕКЪСНАТ ТЕРМИЧЕН МОСТ

Е-1000 е сигурно и елегантно решение за вътрешни врати. Опциите за прав или заоблен дизайн позволяват добро съчетаване на системата с интериорната концепция на пространството.
Системата е подходяща за материал с дебелина до 20 mm, като например стъклопакет, панели и всеки друг плосък материал, който пожелаете. Дограмата от серията профили Е 1000 е широко използвана и за изработката на вътрешни витрини на магазини, заради прекрасната си визия и елегантно излъчване. Максималните размери на дограмата при подобни обстоятелства е 1,5 м х 2,5 м. Многообразието от форми, подпомагащи дизайнерското изпълнение при изработката и монтажа на този вид алуминиева дограма, е отличен начин да изберете специфично изработена според вашите нужди дограма, която да отговаря на вашите естетически и модернистични възгледи. Изключителната структурна стабилност на алуминиевата дограма изработена от този вид профили допринася за цялостното качество в изработката на прозоречни системи или врати. Алуминиевата дограма разработена от профилите Е 1000 е с висока функционалност, благодарение на интегрираната възможност за различни механизми на отваряне, включително двуплоскостно за прозорци и врати до 130 кг.

При алуминиева дограма изработена по системата Е 1000 може да бъде използвано единично стъкло или цялостен стъклопакет. Размерите на стъклопакета могат да варират, като максимално допустимата му ширина е 20 мм. Е 1000 е напълно съвместима и с продуктите от сериите Е 1600 и Е 19.

Техническите характеристики на тази система са:

Въздухопроницаемост:

Клас 4

Водонепропускливост:

Клас 9А

Устойчивост на вятър:

Клас C4

Шумоизолация:

Rw=38dB

Системата често се използва в офиси, ресторанти и магазини, в частни къщи, болници и много други.