E-45

ОТВАРЯЕМА СИСТЕМА С ПРЕКЪСНАТ ТЕРМИЧЕН МОСТ

Е-45 е висококачествено и адаптивно решение за главен вход. Системата е подходяща за стъклопакет с дебелина до 47 mm. Е45 се предлага с прав или заоблен дизайн на профилите и има широко разнообразие от хардуер. Оптимизирана и с напреднали механични характеристики, системата се предлага с голямо разнообразие от профили и типологии. Профилите могат да бъдат подсилени в носещите места, когато е необходимо. Ε45 е алуминиева система от ново поколение с прекъснат термичен мост, наличието на който предотвратява появата на конденз и влага. С първостепенна грижа за икономията на енергия, E45 има за цел да удовлетвори голяма част от функционални и естетически изисквания. Благодарение на широката гама от профили, системата предлага разнообразни дизайнерски варианти, от класически, тесни и прави линии до заоблени контури и възможност за изграждане на различни сложни типологии, като паралелно плъзгащи се, хармоники и решения тип „скрито” крило, придавайки еднакъв външен вид при съчетание на отварящи се и фиксирани рамки. Профилите с канал за pvc обков позволяват многоточково заключване, реглаж на пантите и бързина на монтажа на допълнителни профили.

Техническите характеристики на тази система са:

Въздухопроницаемост: Клас 4
Водонепропускливост: Клас Е1950
Устойчивост на вятър: Клас C5
Шумоизолация: Rw=42dB
Топлопреминаване: Uf = 1,9 W/m2.K

Решение за алуминиеви системи в жилищни проекти като къщи и вили, търговски проекти, административни учреждения и проекти със среден човекопоток.

СИСТЕМА С ЕЛЕГНТНА ПРАВА И ЗАОБЛЕНА ЛИНИЯ: 60 мм ШИРИНА ЗА ПРАВАТА ЛИНИЯ И 67,5 мм ЗА ЗАОБЛЕНАТА

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

Оптимизиране по съотношението максимална структурна стабилност и използване на минимално
количество алуминий

Усилване на профилите в пунктовете, понасящи напрежение.
Отваряемост – отваряне на вертикална ос, двуплоскостно отваряне, възможност за отваряне навън и навътре, отваряне на долна и горна хоризонтална ос, отваряне тип „хармоника“, паралелно плъзгане.

Надежден механизъм за отваряне на средна хоризонтална и вертикална ос.

Галерия: