Е66

Система Е66 е предназначена да осигури ефективна слънцезащита, да подобри енергийната ефективност и да позволи интериорен контрол на естествената светлина. Системата е изключително функционална и разработена, така че да бъде подходяща както за големи проекти, така и за частни жилищни сгради.

Системните решения за слънцезащита на Etem предлагат богата гама от ламели и профили, които дават неограничени възможности за индивидуално проектиране и съобразяване на засенчването с конкретните нужди на сградата. Отделните компоненти на Е66 са разработени така, че да дават свобода на въображението и да позволяват на архитекти и проектанти да създадат модерни и функционални проекти със запомняща се визия.

Предназначението на модерните слънцезащитни системи е не само да предпазват от вредното слънчево влияние, но и да осигуряват цялостен комфорт в сградата и достъп на естествена светлина. Освен, че подобрява изцяло жизнената среда, системата Е66 допринася и за повишаването на енергийната ефективност на сградата. Слънцезащитните системи могат да намалят нуждата от потребление на енергия с повече от 40 процента, което ги прави добра инвестиция не само за големи проекти, но и за частни жилищни сгради.

Характеристиките на E66 гарантират комфорта на обитаващите сградата:

  • Ефективен контрол на влизащата слънчева светлина през прозорците.
  • Лесен монтаж.
  • Подходяща както за нови сгради, така и за реновации.
  • Жалузи, различни по вид, дизайн и размери до 600 mm.
  • Избор на фиксирани и подвижни жалузи.
  • Разнообразни методи на окачване.

Галерия: