ES38

ES38

ES38 е проектирана да задоволи естетическите и функционални нужди, предлага широка гама от профили, в прави и извити линии, които дават гъвкавост за производство на различни типологии. Иновативен дизайн, полиамиди с ширина до 34 mm, способност на системата да носи тежки стъкла благодарение на използването на INOX водачи, които гарантират вечна издръжливост и функционалност, както и възможността за производство на рамки с анти- взлом Сертификат, съчетан с много добри технически характеристики, прави ES-38 отличен избор за плъзгаща се топлоизолационна система.

Как бихте искали да откриете новите си прозорци чрез сетивата си? Това е параметър, който много често не се взема предвид при избора на прозорец. Звукоизолацията обаче е от съществено значение за здравето на нашето семейство. Външните смущаващи и силни шумове водят до постоянен стрес и дори могат да причинят сериозни заболявания.

С новата серия ETEM ES-38 защитавате себе си и своите близки. Иновативната технология на дизайна на профилите, заедно със звукоизолиращите стъкла, предлагат приятно спокойствие във вашите пространства дори в натоварени и шумни улици.

Сигурно и елегантно решение за алуминиеви плъзгащи системи с прекъснат термичен мост. Вариантите за отваряне са стандартно плъзгане или плъзгане с повдигане. Дебелина на стъклопакета до 28 mm и товароносимост на крилото 200 kg.

Ако имате нужда от противонасекомна мрежа или слънцезащита, те могат лесно да бъдат вградени в системата.

ES38 основно се използва в частни жилища, но също и в хотели, вили, ресторанти, постройки към басейни и много други.

Типологии:

  • Единично и двойно плъзгане
  • Прибиране в стенен джоб
  • Четирикрилни плъзгащи врати на двойни релси.

Техническите характеристики на тази система са:

Въздухопроницаемост: Клас 4
Водонепропускливост: Клас E1050
Устойчивост на вятър: Клас C5
Шумоизолация: Rw = 36 dB
Топлопреминаване: Uf = 2,0 W/m2.K
Устойчивост против взлом: RC2

Галерия:

E75FD

E75FD

Масивно, надеждно и сигурно решение за главни входове – E75FD е система за безфалцови врати с прав дизайн.
Тя разполага с възможност за поставяне на стъклопакети, панели, композитни материали или какъвто и да е плосък материал с дебелина до 55 mm, като осигурява висококачествени, гъвкави решения за жилищното или офисно строителство.
Решение за алуминиеви системи в жилищни проекти като къщи и вили, както и търговски проекти, административни учреждения и проекти с голям преминаващ човешки поток.
Идеално решение за изключително големи и тежки врати.

Техническите характеристики на тази система са:

Въздухопроницаемост: Клас 3
Водонепропускливост: Клас 3A
Устойчивост на вятър: Клас C5
Устойчивост против взлом: RC3

Галерия: