Огради

Аргус 01 стана ексклузивен представител за България на висококачествените продукти Style Doors. Фирма Style Doors от години изгражда отношения на доверие със своите партньори. Стана известна с качеството на продуктите, последователността и професионализма си.

Style Gates е новият проект на Style Doors в областта на вратите и оградните системи. Порти, проектирани да отговарят както на жилищни, така и на търговски помещения. Входни врати отличаващи се с висока естетика и качество на изработка. Лесни за инсталиране, адаптират се дори към най-големите размери. Гамата огради е проектирана по такъв начин, че да рамкира хармонично всяка врата, която изберете.

Вижте колекцията порти на Style Gates. При серия МОДЕРН крилото и касата са изработени от анодизиран алуминий в цвят INOX и всички връзки на крилото са с алуминиеви ъгли, а при серия ПРЕСТИЖ крилото и касата са изработени от подсилени алуминиеви профили с покритие цвят по ваш избор. Гамата Prestige е разделена на Prestige Classic и Prestige Elegance. Разгледайте също всички оградни продукти изработени от висококачествени материали. Изберете между класика, елегантност и модерност