За нас

Аргус 01 е динамично развиваща се компания, с дългогодишен опит в областта на търговията с алуминиеви изделия с високо и гарантирано качество.

Дейността си стартирахме през 2011г с първата складова база във Враца. В продължение на няколко години успяхме да спечелим доверието на водещи производители в бранша и да се наложим като надежден и ефективен партньор, който предлага широка гама от ал. профили и аксесоари за изработка на врати, прозорци, окачени и вентилируеми фасади.

В отговор на постоянно нарастващите нужди на пазара и благодарение на добро сътрудничество и дълготрайно партньорство с нашите утвърдени доставчици, последва отваряне на специализирани складове в Пловдив, Карлово и София.

В днешно време е много важно да използваме времето по правилния начин и нашите клиенти наистина оценяват, когато успяваме да им го пестим. Всяка компания от този сегмент се нуждае от гъвкавост, бързи доставки, адекватни съвети, любезно внимание и добро обслужване. А ние се стремим да им осигурим именно това.